Eerste brasserie gespot op Rode Heuvel: “Brasserie Passerelle is sfeer, gezelligheid en bruisend bij mooi weer”

20 maart 2018 - 11:45 | auteur: Fabian Tack

It’s a wrap! De eerste brasserie op Rode Heuvel is vorige week geopend. Steven en Tiffany vonden de locatie ideaal om hun Brasserie Passerelle op te starten. “Er is voor ieder wat wils, van tapas tot desserts en lunchmenu’s

Steven en Tiffany hadden de eer om de eerste horecazaak op Rode Heuvel aan het nieuwe gemeentehuis en Bpost te openen. “Het is een mooie ligging die ons meteen aanstond en ook de ruime parking is een troef. Vooral wanneer de nieuwe brug zal opengaan, zal nog meer volk zijn weg vinden. Er zit heel veel potentieel in Rode Heuvel.”

Assortiment

Al heeft de zaak afgelopen week al veel gasten mogen verwelkomen: “Het was al een mooie eerste week, veel mensen hebben al een bezoek gebracht aan onze brasserie.” Al was het ook wel vermoeiend. “We zijn open van woensdag tot zondag. Op woensdag en donderdag van 9u tot 19u, vrijdag van 09u00 tot 21u00, zaterdag van 10u tot 21u en zondag van 10u tot 18u.” De zaak heeft ook een groot assortiment. “We bieden tapas aan, voor-en hoofdgerechten, desserts maar ook wekelijkse lunchmenu’s voor 24, 5 euro.”

Fontein

Brasserie Passerelle wil geen horecamonopolie op Rode Heuvel: “Naast ons is nog ruimte voor nog een zaak, komt het alleen maar ten goede.” De zaak straalt ook sfeer en gezelligheid uit: “We hebben gekozen voor een mooi interieur met warme kleuren maar ook met een open haard. Maar ook bij mooi weer kan je er terecht, Steven en Tiffany blikken ook vooruit. “Binnenkort willen we meer inspelen op seizoenen en op die manier suggesties aanbieden. Eind mei gaan we ook ons terras buitenzetten en dat gaat heel mooi zijn bij de fontein op Rode Heuvel, het zal zeker bruisen.”

Meer info via de website

 

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

ED SHEERAN

Sing
00:22

K3

Mango Mango
00:18

THE WEEKND

Save Your Tears
00:16

R3HAB

My Pony
00:12

ALL-4-ONE

I Swear
Bekijk meer platen