Fietspaden met ontbijtkoeken

23 mei 2022 - 23:31 | auteur: Johan Van Bever

Op dinsdag 24 mei worden de fietspaden van de koppelingsgebieden Kerkbrugge-Oost en Doornzele-Zuid officieel opengesteld. Elke fietser die voorbij komt in de Wildestraat tussen 7.30 en 9 uur wordt getrakteerd op een ontbijtkoek ter hoogte van het knooppunt met het fietspad langs het bedrijventerrein Grote Nest.

De veilige fietsroute tussen het veer van TerdonkĀ enĀ de Gentweg in Kerkbrugge-Langerbrugge is een feit. Naast de aanleg van 1.460 meter vrijliggend fietspad zijn een aantal bufferende bosjes aangeplant met in totaal 17.000 stuks bosgoed. Ook de nieuwe paden kregen een groen jasje. Waar mogelijk zijn zomereiken aangeplant, 157 stuks. 14 zomerlindes en 14 wintereiken begeleiden de nieuwe fietspaden. Aan het knooppunt ter hoogte van de Wildestraat staat een moeraseik te pronken. Een ideale plek om even te verpozen. Je vindt hier een picknicktafel en leunbalken om jouw fiets veilig te stallen.

Langs het fietspad achter de tuinen van de Doornzeelsestraat vullen struiken de ruimte tussen de eiken op. Zo willen we de privacy van de bewoners verzekeren.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

GABRY PONTE, LUM!X

Thunder
16:13

ANN LEE

2 Times
16:08

JAMES INGRAM & MICHAEL MCDONALD

Yah Mo B There
16:06

ALLE FARBEN, KEANU SILVA

Music Sounds Better with You
16:04

ACCENT NIEUWS
Bekijk meer platen