Fietspaden met ontbijtkoeken

Gepost door Johan Van Bever op 23 mei 2022 - 23:31

Op dinsdag 24 mei worden de fietspaden van de koppelingsgebieden Kerkbrugge-Oost en Doornzele-Zuid officieel opengesteld. Elke fietser die voorbij komt in de Wildestraat tussen 7.30 en 9 uur wordt getrakteerd op een ontbijtkoek ter hoogte van het knooppunt met het fietspad langs het bedrijventerrein Grote Nest.

De veilige fietsroute tussen het veer van TerdonkĀ enĀ de Gentweg in Kerkbrugge-Langerbrugge is een feit. Naast de aanleg van 1.460 meter vrijliggend fietspad zijn een aantal bufferende bosjes aangeplant met in totaal 17.000 stuks bosgoed. Ook de nieuwe paden kregen een groen jasje. Waar mogelijk zijn zomereiken aangeplant, 157 stuks. 14 zomerlindes en 14 wintereiken begeleiden de nieuwe fietspaden. Aan het knooppunt ter hoogte van de Wildestraat staat een moeraseik te pronken. Een ideale plek om even te verpozen. Je vindt hier een picknicktafel en leunbalken om jouw fiets veilig te stallen.

Langs het fietspad achter de tuinen van de Doornzeelsestraat vullen struiken de ruimte tussen de eiken op. Zo willen we de privacy van de bewoners verzekeren.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

DOMBRESKY

Irly (i Really Love You)
07:54

BEVERLEY CRAVEN

Promise Me
07:49

CRAIG DAVID

Fill Me In
07:44

GHOSTBUSTERZ

Go Have Fun Girls
07:39

MADONNA

Express Yourself
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.