Fietspaden met ontbijtkoeken

Johan Van Bever
23 mei 2022 - 23:31
Fietspaden met ontbijtkoeken

Op dinsdag 24 mei worden de fietspaden van de koppelingsgebieden Kerkbrugge-Oost en Doornzele-Zuid officieel opengesteld. Elke fietser die voorbij komt in de Wildestraat tussen 7.30 en 9 uur wordt getrakteerd op een ontbijtkoek ter hoogte van het knooppunt met het fietspad langs het bedrijventerrein Grote Nest.

De veilige fietsroute tussen het veer van Terdonk en de Gentweg in Kerkbrugge-Langerbrugge is een feit. Naast de aanleg van 1.460 meter vrijliggend fietspad zijn een aantal bufferende bosjes aangeplant met in totaal 17.000 stuks bosgoed. Ook de nieuwe paden kregen een groen jasje. Waar mogelijk zijn zomereiken aangeplant, 157 stuks. 14 zomerlindes en 14 wintereiken begeleiden de nieuwe fietspaden. Aan het knooppunt ter hoogte van de Wildestraat staat een moeraseik te pronken. Een ideale plek om even te verpozen. Je vindt hier een picknicktafel en leunbalken om jouw fiets veilig te stallen.

Langs het fietspad achter de tuinen van de Doornzeelsestraat vullen struiken de ruimte tussen de eiken op. Zo willen we de privacy van de bewoners verzekeren.

Laatst gespeeld op Accent

14:33
cover of GUSTAPH with Already Know

GUSTAPH

Already Know
14:30
cover of SHAMPOO with Trouble

SHAMPOO

Trouble
14:27
cover of PEGGY GOU & LENNY KRAVITZ with I Believe In Love Again

PEGGY GOU & LENNY KRAVITZ

I Believe In Love Again
14:24
cover of SCATMAN JOHN with Scatman

SCATMAN JOHN

Scatman's World
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.