Filmopnames in brandweerkazerne Wichelen

15 juli 2021 - 9:54 | auteur: Johan Van Bever

Op woensdagavond en de daaropvolgende nacht vonden in de brandweerkazerne van Wichelen proefopnames plaats voor een fictiereeks. Ook op vrijdag en zaterdag wordt gefilmd.

‘Nexus’ is een televisiereeks die later misschien op televisie te zien zal zijn. Het gaat om de proefopnames van de promotiefilm van Nexus. Hiermee trekt men naar productiehuizen. Als het licht op groen gezet wordt, kunnen de definitieve opnames gemaakt worden. Dat zal vermoedelijk pas rond 2024 zal zijn.

In de serie ‘Nexus’ gaan enkele jongeren op zoek naar het geheim achter de duistere sekte ‘Nexus’, maar al snel stoten ze op vertakkingen tot in het plaatselijke brandweerkorps. En dan komt de brandweer van Wichelen in beeld.

Vrijdag en zaterdag wordt ook nog op andere locaties gefilmd. Het zijn spectaculaire opnames, zowel overdag als ’s nachts. Het verkeer zal hier geen hinder van ondervinden. Vrijdag en zaterdag zullen in de omgeving van de Brugstraat in Wichelen opnames plaatsvinden met gemaskerde/gewapende personages. De Lokale Politie is op de hoogte van deze opnames.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

LIONEL RICHIE

All Night Long
20:38

SUZAN & FREEK

Goud
20:35

ERIK GOOSSENS

Ooit Genoeg
20:32

HOOVERPHONIC

The Wrong Place
20:30

LUUDE, COLIN HAY

Down Under
Bekijk meer platen