Filmopnames in brandweerkazerne Wichelen

Johan Van Bever
15 juli 2021 - 9:54
Filmopnames in brandweerkazerne Wichelen

Op woensdagavond en de daaropvolgende nacht vonden in de brandweerkazerne van Wichelen proefopnames plaats voor een fictiereeks. Ook op vrijdag en zaterdag wordt gefilmd.

‘Nexus’ is een televisiereeks die later misschien op televisie te zien zal zijn. Het gaat om de proefopnames van de promotiefilm van Nexus. Hiermee trekt men naar productiehuizen. Als het licht op groen gezet wordt, kunnen de definitieve opnames gemaakt worden. Dat zal vermoedelijk pas rond 2024 zal zijn.

In de serie ‘Nexus’ gaan enkele jongeren op zoek naar het geheim achter de duistere sekte ‘Nexus’, maar al snel stoten ze op vertakkingen tot in het plaatselijke brandweerkorps. En dan komt de brandweer van Wichelen in beeld.

Vrijdag en zaterdag wordt ook nog op andere locaties gefilmd. Het zijn spectaculaire opnames, zowel overdag als ’s nachts. Het verkeer zal hier geen hinder van ondervinden. Vrijdag en zaterdag zullen in de omgeving van de Brugstraat in Wichelen opnames plaatsvinden met gemaskerde/gewapende personages. De Lokale Politie is op de hoogte van deze opnames.

Laatst gespeeld op Accent

02:27
cover of ARSENAL with Melvin

ARSENAL

Melvin
02:24
cover of DUBVISION & AFROJACK with Underwater

DUBVISION & AFROJACK

Underwater
02:20
cover of TAYLOR SWIFT with Shake It Off

TAYLOR SWIFT

Shake It Off
02:18
cover of MILOW with You Don

MILOW

You Don't Know
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.