Floraliën Gent heeft zijn eigen postzegels

Johan Van Bever
27 januari 2020 - 13:29
Floraliën Gent heeft zijn eigen postzegels

Floraliën Gent brengt postzegels uit naar aanleiding van de editie van dit jaar. Dit jaar vindt die plaats van 1 tot 10 mei.

Er werd voor gekozen om een postzegel uit te geven met als thema “Mijn paradijs, een wereldse tuin”, dat is het thema van Floraliën Gent 2020. Daarvoor werd samengewerkt met Bpost. Elk vel bevat 10 postzegels van binnenlands tarief met exclusieve beelden van voorbije Floraliën-edities. Een vel kost 20 euro.Wie een of meerdere vellen wil bemachtigen kan daarvoor terecht op de website van de Floraliën.

In de aanloop naar het evenement organiseert Floraliën Gent ook enkele Flower Conversations. De eerstvolgende vindt plaats op woensdag 29 januari om 19.30 uur in De Krook in Gent. De gast is Wim Opbrouck, het gezicht van deze editie. Wim laat in zijn hart kijken op zoek naar zijn passie voor natuur, bos en groen. Wat veel mensen niet weten is dat Wim Opbrouck vaak ook interviews geeft over deze passie, naast het theater en acteren. Zijn tuin is als het ware zijn Aards Paradijs, meteen ook het thema van de editie 2020 van Floraliën Gent. Hij brengt ook een paar gasten mee. De inkom bedraagt 15 euro.

 

Laatst gespeeld op Accent

01:18
cover of SAXO with Les Bruits de la Forêt

SAXO

Les Bruits de la Forêt
01:15
cover of DA RICK with Rumble

DA RICK

Rumble
01:12
cover of DAVID GUETTA with Family Affair (Dance For Me)

DAVID GUETTA

Family Affair (Dance For Me)
01:09
cover of FERRY CORSTEN with Made Of Love

FERRY CORSTEN

Made Of Love
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.