Luister Live

Floraliën Gent heeft zijn eigen postzegels

27 januari 2020 - 13:29

Floraliën Gent brengt postzegels uit naar aanleiding van de editie van dit jaar. Dit jaar vindt die plaats van 1 tot 10 mei.

Er werd voor gekozen om een postzegel uit te geven met als thema “Mijn paradijs, een wereldse tuin”, dat is het thema van Floraliën Gent 2020. Daarvoor werd samengewerkt met Bpost. Elk vel bevat 10 postzegels van binnenlands tarief met exclusieve beelden van voorbije Floraliën-edities. Een vel kost 20 euro.Wie een of meerdere vellen wil bemachtigen kan daarvoor terecht op de website van de Floraliën.

In de aanloop naar het evenement organiseert Floraliën Gent ook enkele Flower Conversations. De eerstvolgende vindt plaats op woensdag 29 januari om 19.30 uur in De Krook in Gent. De gast is Wim Opbrouck, het gezicht van deze editie. Wim laat in zijn hart kijken op zoek naar zijn passie voor natuur, bos en groen. Wat veel mensen niet weten is dat Wim Opbrouck vaak ook interviews geeft over deze passie, naast het theater en acteren. Zijn tuin is als het ware zijn Aards Paradijs, meteen ook het thema van de editie 2020 van Floraliën Gent. Hij brengt ook een paar gasten mee. De inkom bedraagt 15 euro.

 

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Fine Young Cannibals

She drives me crazy
17:38

Dina Ayada

We got all the time
17:34

Big Mountain

Baby I Love Your Way
17:28

Kreuners

Verliefd op Chris Lomme
17:24

Shanice

I Love Your Smile