Gentenaars kunnen tweede prik flexibeler inplannen

26 juni 2021 - 17:42 | auteur: Johan Van Bever

Met de zomervakantie voor de deur staan heel wat Gentenaars te popelen om op reis te vertrekken. Het inplannen van een vakantie vormt dit jaar een extra puzzel, zeker voor wie nog een tweede prik moet krijgen. De Stad Gent en Eerstelijnszone Gent hebben er daarom voor gezorgd dat Gentenaars meer keuzes hebben bij het inplannen van hun tweede prik.

De Stad Gent roept vakantiegangers op om rekening te houden met de vaccinaties, maar wie toch op vakantie is op het moment van de tweede prik, kan voortaan bellen naar de vaccinatielijn 09 210 10 44 om de geboekte afspraak te verplaatsen. Ook wie de tweede prik om welke reden dan ook gemist heeft, kan naar de vaccinatielijn bellen om een inhaalprik vast te leggen.

Voor wie een buitenlandse reis plant, werd de testcapaciteit van de Gentse testcentra bovendien gevoelig uitgebreid. De Stad Gent en Eerstelijnszone Gent bundelen alle informatie op stad.gent/reizentijdenscoronaGentenaars vinden er niet alleen wat ze precies moeten doen, maar ook een overzicht van alle testlocaties in en rondom Gent.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

COLDPLAY

Speed Of Sound
11:07

KELIS

Milkshake
11:04

MOTI

No Scrubs
11:01

MEAU

Dat Heb Jij Gedaan (Dj REsound Remix)
10:58

SIGMA, LABRINTH

Higher
Bekijk meer platen