Gentenaars kunnen tweede prik flexibeler inplannen

Johan Van Bever
26 juni 2021 - 17:42
Gentenaars kunnen tweede prik flexibeler inplannen

Met de zomervakantie voor de deur staan heel wat Gentenaars te popelen om op reis te vertrekken. Het inplannen van een vakantie vormt dit jaar een extra puzzel, zeker voor wie nog een tweede prik moet krijgen. De Stad Gent en Eerstelijnszone Gent hebben er daarom voor gezorgd dat Gentenaars meer keuzes hebben bij het inplannen van hun tweede prik.

De Stad Gent roept vakantiegangers op om rekening te houden met de vaccinaties, maar wie toch op vakantie is op het moment van de tweede prik, kan voortaan bellen naar de vaccinatielijn 09 210 10 44 om de geboekte afspraak te verplaatsen. Ook wie de tweede prik om welke reden dan ook gemist heeft, kan naar de vaccinatielijn bellen om een inhaalprik vast te leggen.

Voor wie een buitenlandse reis plant, werd de testcapaciteit van de Gentse testcentra bovendien gevoelig uitgebreid. De Stad Gent en Eerstelijnszone Gent bundelen alle informatie op stad.gent/reizentijdenscoronaGentenaars vinden er niet alleen wat ze precies moeten doen, maar ook een overzicht van alle testlocaties in en rondom Gent.

Laatst gespeeld op Accent

00:45
cover of MOBY with Hymn

MOBY

Hymn
00:42
cover of JACK WINS with Have It All (feat. Franky)

JACK WINS

Have It All (feat. Franky)
00:38
cover of SUNCLUB with Fiesta

SUNCLUB

Fiesta
00:35
cover of ZOMBIE NATION with Kernkraft 400

ZOMBIE NATION

Kernkraft 400
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.