Gentsesteenweg Zeveneken officieel open

Gepost door Johan Van Bever op 25 juni 2022 - 10:03

De herinrichting van de Gentsesteenweg (N70) is afgerond. In samenwerking met de gemeente Lochristi, de stad Lokeren en Aquafin stak het Agentschap Wegen en Verkeer, de gewestweg zowel onder- als bovengronds in een nieuw jasje. Er werd gewerkt aan een gescheiden en milieuvriendelijk rioleringsstelsel, comfortabele fiets- en voetpaden een nieuw wegdek en de dorpskern kreeg een opfrissing.  

De Vlaamse overheid en haar partners investeerden meer dan 7 miljoen euro in de werken om van de Gentsesteenweg een veiligere gewestweg te maken en het dorpscentrum van Zeveneken een aangenamere plek te maken.  Na twee jaar stof en hinder willen de projectpartners de opening van de vernieuwde en verbeterde Gentsesteenweg vieren met de omwonenden en de inwoners van Lochristi en Lokeren. 

Op zondag 26 juni wordt de Gentsesteenweg officieel geopend door een ‘reuze’stoet in aanwezigheid van minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters, burgemeester Yves Deswaene van Lochristi en burgemeester Filip Anthuenis van Lokeren. Aan de kerk wordt symbolisch het monument van de zeven eiken onthuld en daarna volgt de receptie.

Foto: een beeld van de zeven eiken voor de werken, genomen door de Lochristinaar

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

BRITNEY SPEARS

Till The World Ends
06:31

AVA MAX

Weapons
06:27

POST MALONE, 21 SAVAGE

Rockstar
06:23

DANIEL STEINBERG

Home Wrecker
06:20

MATHIEU KOSS, ALOE BLACC

Never Growing Up
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.