Herstellingswerken R4 Binnenring

15 februari 2022 - 12:29 | auteur: Johan Van Bever

Op maandag 28 februari werkt het Agentschap Wegen en Verkeer op de R4-Binnenring ter hoogte van de afrit N60 in Gent.  De aannemer voert herstellingswerken uit op de R4 richting Zelzate. Alle verkeer rijdt langs de werfzone over één rijstrook. De werken duren een week. Het agentschap voert de werken bewust uit tijdens een verkeersluwere periode (krokusvakantie).

Op de R4-Binnenring ter hoogte van de afrit naar de Kortrijksesteenweg (N60) in Gent is het wegdek beschadigd. Het wegdek wordt op 6 verschillende locaties opgebroken en hersteld. Daarna heeft het beton een tweetal dagen nodig om uit te harden en is er geen activiteit op de werf. De werken starten op maandag 28 februari en duren tot en met maandag 7 maart. 

Het verkeer op de R4-Binnenring richting Zelzate rijdt ter hoogte van de werfzone over één rijstrook. De afrit naar de Kortrijkesteenweg (N60) gaat dicht en het verkeer rijdt om via de volgende afrit Alphonse Pégoudlaan (Flanders Expo) en kan daar keren om via R4-Buitenring af te rijden via de Langeplankstraat naar de Kortrijksesteenweg (N60). Voor de fietsers zal er geen hinder zijn.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Aretha Franklin

Respect
03:54

Tiesto

The motto
03:49

Bronski Bea

Small Town Boy
03:46

Selecter

On My Radio
03:41

Elbow

Weather to fly
Bekijk meer platen