Herstellingswerken R4 Binnenring

Gepost door Johan Van Bever op 15 februari 2022 - 12:29

Op maandag 28 februari werkt het Agentschap Wegen en Verkeer op de R4-Binnenring ter hoogte van de afrit N60 in Gent.  De aannemer voert herstellingswerken uit op de R4 richting Zelzate. Alle verkeer rijdt langs de werfzone over één rijstrook. De werken duren een week. Het agentschap voert de werken bewust uit tijdens een verkeersluwere periode (krokusvakantie).

Op de R4-Binnenring ter hoogte van de afrit naar de Kortrijksesteenweg (N60) in Gent is het wegdek beschadigd. Het wegdek wordt op 6 verschillende locaties opgebroken en hersteld. Daarna heeft het beton een tweetal dagen nodig om uit te harden en is er geen activiteit op de werf. De werken starten op maandag 28 februari en duren tot en met maandag 7 maart. 

Het verkeer op de R4-Binnenring richting Zelzate rijdt ter hoogte van de werfzone over één rijstrook. De afrit naar de Kortrijkesteenweg (N60) gaat dicht en het verkeer rijdt om via de volgende afrit Alphonse Pégoudlaan (Flanders Expo) en kan daar keren om via R4-Buitenring af te rijden via de Langeplankstraat naar de Kortrijksesteenweg (N60). Voor de fietsers zal er geen hinder zijn.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Steve Aoki & Marnik & Leony

Stop The World (Extended Mix)
20:57

YOSHI & RAZNER

A Neverending Dream
20:52

ACRAZE & GOODBOYS

Believe (Extended Mix)
20:48

ANDAIN

Beautiful Things
20:45

MAU P

Gimme That Bounce
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.