Kinderfestival Ola!Special

Johan Van Bever
27 mei 2021 - 13:12
Kinderfestival Ola!Special

Op zaterdag 12 juni vindt in Wetteren het familiefestival Ola!Special plaats. Dat is het coronaproof alternatief van Ola!Peloezza.

Al meer dan tien jaar wordt de zomer ingeluid door een familiefestival. Vorig jaar werd het afgelast en vervangen door een online editie maar deze keer willen de Wetterse vrijetijdsdiensten toch met een afgeslankte fysieke editie uitpakken. De klemtoon ligt op kijken en beleven. 

Tussen 14 en 18 uur kunnen gezinnen met kinderen vanaf 5 jaar op drie verschillende plaatsen genieten van een familievoorstelling. De circusvoorstelling ‘On Point’ van Piet Van Dycke speelt op de speelplaats van Leefschool Eureka om 14, 15.30 en 17 uur. De dansvoorstelling Time Play van Lap vzw speelt om 14 en 16 uur op het terrein van Chiro Kwatrecht. De theatervoorstelling Mobi Mobi van Collectief Fiat speelt om 14 en 16 uur bij de scouts van Massemen

Alle voorstellingen zijn gratis. Het aantal plaatsen per voorstelling is beperkt tot 50 toeschouwers. Op voorhand reserveren is daarom nodig. Een plaatsje reserveren, kan vanaf zaterdag 29 mei via de website www.ccnovawetteren. daar staat ook meer info over alle voorstellingen.

Foto: Ola!Peloezza in covid-vrije tijden

Laatst gespeeld op Accent

12:17
cover of LAURA PAUSINI with Strani Amori

LAURA PAUSINI

Strani Amori
12:14
cover of JOEL CORRY with Hey DJ

JOEL CORRY

Hey DJ
12:11
cover of OLIVER TREE with Essence (feat. Super Computer)

OLIVER TREE

Essence (feat. Super Computer)
12:09
cover of Chase & Status with Selecta

Chase & Status

Selecta
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.