Kinderfestival Ola!Special

27 mei 2021 - 13:12 | auteur: Johan Van Bever

Op zaterdag 12 juni vindt in Wetteren het familiefestival Ola!Special plaats. Dat is het coronaproof alternatief van Ola!Peloezza.

Al meer dan tien jaar wordt de zomer ingeluid door een familiefestival. Vorig jaar werd het afgelast en vervangen door een online editie maar deze keer willen de Wetterse vrijetijdsdiensten toch met een afgeslankte fysieke editie uitpakken. De klemtoon ligt op kijken en beleven. 

Tussen 14 en 18 uur kunnen gezinnen met kinderen vanaf 5 jaar op drie verschillende plaatsen genieten van een familievoorstelling. De circusvoorstelling ‘On Point’ van Piet Van Dycke speelt op de speelplaats van Leefschool Eureka om 14, 15.30 en 17 uur. De dansvoorstelling Time Play van Lap vzw speelt om 14 en 16 uur op het terrein van Chiro Kwatrecht. De theatervoorstelling Mobi Mobi van Collectief Fiat speelt om 14 en 16 uur bij de scouts van Massemen

Alle voorstellingen zijn gratis. Het aantal plaatsen per voorstelling is beperkt tot 50 toeschouwers. Op voorhand reserveren is daarom nodig. Een plaatsje reserveren, kan vanaf zaterdag 29 mei via de website www.ccnovawetteren. daar staat ook meer info over alle voorstellingen.

Foto: Ola!Peloezza in covid-vrije tijden

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

ERIK GOOSSENS

Ooit Genoeg
15:17

BLACK EYED PEAS, OZUNA, J. REY SOUL

Mamacita
15:13

ALVARO SOLER, TOPIC

Solo Para Ti
15:11

LOST FREQUENCIES, ZONDERLING

Crazy
15:06

SHEPPARD

Learning To Fly
Bekijk meer platen