Klavertje 5 is terug

Johan Van Bever
13 juni 2021 - 19:34
Klavertje 5 is terug

‘Klavertje vijf’ is terug. Dit is een initiatief dat opgezet wordt door de sportdiensten van de gemeenten Laarne, Wetteren, Destelbergen, Berlare en Wachtebeke.

Het ‘klavertje vijf’ is aan zijn derde editie toe. Vorig jaar was het er niet door de corona-pandemie. Er werd een corona-proof concept bedacht. De deelnemende gemeenten organiseren op vijf zondagen in de zomermaanden een loop/wandelmoment op de ‘omlopen van Sport Vlaanderen’ die eer in hun gemeente zijn. Er zal telkens een keuze zijn tussen een drietal afstanden en men kan ter plaatse kiezen welke afstand men neemt. De deelname gratis. 

Er zal samengekomen worden op telkens drie tijdstippen, om 9.45, 10 en 10.15 uur, met maximum 25 personen. Registratie op voorhand is verplicht en gebeurt via  www.bloggen.be/runningdanny.

De reeks begint op 27 juni aan het Hinkelend Meisje aan de Kasteeldreef in Laarne. Daarna volgt Wetteren-ten-Ede aan de kerk op 4 juli, Destelbergen aan sporthal Bergenmeers op 1 augustus, Berlare aan het museum Donkmeer op 29 augustus en Wachtebeke op parking 2 van domein Puyenbroeck op 26 september.

.

Laatst gespeeld op Accent

01:40
cover of PAFFENDORF with Where Are You

PAFFENDORF

Where Are You
01:37
cover of SWEDISH HOUSE MAFIA with One

SWEDISH HOUSE MAFIA

One
01:32
cover of Ghostbusterz with Hot Stuff (Original Mix)

Ghostbusterz

Hot Stuff (Original Mix)
01:28
cover of QUADRAN with Eternally (Radio Mix)

QUADRAN

Eternally (Radio Mix)
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.