Luister Live

Klavertje 5 is terug

13 juni 2021 - 19:34

‘Klavertje vijf’ is terug. Dit is een initiatief dat opgezet wordt door de sportdiensten van de gemeenten Laarne, Wetteren, Destelbergen, Berlare en Wachtebeke.

Het ‘klavertje vijf’ is aan zijn derde editie toe. Vorig jaar was het er niet door de corona-pandemie. Er werd een corona-proof concept bedacht. De deelnemende gemeenten organiseren op vijf zondagen in de zomermaanden een loop/wandelmoment op de ‘omlopen van Sport Vlaanderen’ die eer in hun gemeente zijn. Er zal telkens een keuze zijn tussen een drietal afstanden en men kan ter plaatse kiezen welke afstand men neemt. De deelname gratis. 

Er zal samengekomen worden op telkens drie tijdstippen, om 9.45, 10 en 10.15 uur, met maximum 25 personen. Registratie op voorhand is verplicht en gebeurt via  www.bloggen.be/runningdanny.

De reeks begint op 27 juni aan het Hinkelend Meisje aan de Kasteeldreef in Laarne. Daarna volgt Wetteren-ten-Ede aan de kerk op 4 juli, Destelbergen aan sporthal Bergenmeers op 1 augustus, Berlare aan het museum Donkmeer op 29 augustus en Wachtebeke op parking 2 van domein Puyenbroeck op 26 september.

.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

George Ezra

Pretty shining people
17:13

Diana Ross

Chain Reaction
17:09

Motors

Airport
17:02

Busta Rhymes

I know what you want (met Mariah Carey)
16:58

Sioen

Cruisin'