Kleur in het nachtleven van Gent

Johan Van Bever
28 oktober 2022 - 2:07
Kleur in het nachtleven van Gent

Het Gentse nachtleven mist kleur vinden Refu Interim, Democrazy, Chinastraat en Aristide Bandora en daarom organiseren zij op 4 november ‘Habibeats’ in de Chinastraat, een inclusief feest met muziek én mensen uit de hele wereld. 

De organisatoren nemen een paar specifieke maatregelen om het feest inclusiever te maken, en hopen zo een voorbeeld te zijn voor anderen. De programmatie is afgestemd op een breed publiek: DJ Zezo heeft Syrische roots, en Blck Mamba en Huna sounds draaien beats uit alle hoeken van de wereld. Er is een crowdfunding campagne die mensen aanspoort om een extra ticket te kopen en het te schenken aan iemand die het niet zelf kan betalen: https://initiatieven.crowdfunding.gent/project/37756 .

Voor het feest begint, kan men al een ‘fond leggen’ op de spaghettifiet voor Julio. Een benefiet dat de Chinastraat speciaal organiseert voor hun gewaardeerde vrijwilliger Julio die onlangs vrijwillig terugkeerde naar El Salvador. Julio wil daar aan de slag als Uber-chauffeur. De opbrengst van de benefiet dient om hem een duwtje in de rug te geven bij de aankoop van een wagen.

Laatst gespeeld op Accent

00:19
cover of FETISH with Come Check This

FETISH

Come Check This
00:16
cover of DJ JEAN with U Got My Love

DJ JEAN

U Got My Love
00:12
cover of GROOVEYARD with Mary Go Wild (Franky Rizardo Mix)

GROOVEYARD

Mary Go Wild (Franky Rizardo Mix)
00:08
cover of THE PUSHER with Sinthy

THE PUSHER

Sinthy
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.