Losse stoelen voor de parken

Johan Van Bever
6 mei 2021 - 16:24
Losse stoelen voor de parken

In het Zuidpark en het Coyendanspark in Gent kan men sinds kort opnieuw gebruikmaken van de losse, olijfgroene parkstoelen.

Dit maakt het mogelijk om op een comfortabele én coronaveilige manier van het mooie weer te genieten in de Gentse parken. De Stad Gent heeft nu 128 extra losse parkstoelen aangekocht voor andere parken, wat het totaal op 238 brengt.

Vanaf eind mei kan men ook in het Lousbergpark, het Rommelwaterpark, het Zonder-Naampark, de Bijlokehof, het Citadelpark en op de Bijlokesite de stoelen gebruiken. Bovendien zijn de 76 roze picknickbanken opnieuw van stal gehaald. Ze komen op 48 locaties, onder meer in Domein Vyncke Bovyn, bij zwembad ‘t Strop, in het Coyendanspark, aan de Sint-Baafsabdij en in de groenzone in de Bassijnstraat.

Om de drukte beter te spreiden, moedigen coronacoaches bezoekers op de drukste plaatsen aan om minder bekende, maar minstens even aangename parken in Gent te ontdekken. Bovendien werd de online parkenkaart aangevuld tot een totaal van meer dan 180 parken en domeinen en staan er heel wat extra wandelingen online. Er worden ook gratis brochures verdeeld via onder meer de stadswinkel en de bibliotheken.

Laatst gespeeld op Accent

06:47
cover of LIMP BIZKIT with Take A Look Around

LIMP BIZKIT

Take A Look Around
06:44
cover of KOFI SANOBA with Famemba

KOFI SANOBA

Famemba
06:40
cover of PITBULL, JENNIFER LOPEZ,  CLÁUDIA LEITTE with We Are One (Ole Ola)

PITBULL, JENNIFER LOPEZ, CLÁUDIA LEITTE

We Are One (Ole Ola)
06:37
cover of SUZAN & FREEK with Verleden Tijd

SUZAN & FREEK

Verleden Tijd
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.