Losse stoelen voor de parken

Johan Van Bever
6 mei 2021 - 16:24
Losse stoelen voor de parken

In het Zuidpark en het Coyendanspark in Gent kan men sinds kort opnieuw gebruikmaken van de losse, olijfgroene parkstoelen.

Dit maakt het mogelijk om op een comfortabele én coronaveilige manier van het mooie weer te genieten in de Gentse parken. De Stad Gent heeft nu 128 extra losse parkstoelen aangekocht voor andere parken, wat het totaal op 238 brengt.

Vanaf eind mei kan men ook in het Lousbergpark, het Rommelwaterpark, het Zonder-Naampark, de Bijlokehof, het Citadelpark en op de Bijlokesite de stoelen gebruiken. Bovendien zijn de 76 roze picknickbanken opnieuw van stal gehaald. Ze komen op 48 locaties, onder meer in Domein Vyncke Bovyn, bij zwembad ’t Strop, in het Coyendanspark, aan de Sint-Baafsabdij en in de groenzone in de Bassijnstraat.

Om de drukte beter te spreiden, moedigen coronacoaches bezoekers op de drukste plaatsen aan om minder bekende, maar minstens even aangename parken in Gent te ontdekken. Bovendien werd de online parkenkaart aangevuld tot een totaal van meer dan 180 parken en domeinen en staan er heel wat extra wandelingen online. Er worden ook gratis brochures verdeeld via onder meer de stadswinkel en de bibliotheken.

Laatst gespeeld op Accent

18:15
cover of FIOCCO with The Spirit

FIOCCO

The Spirit
18:12
cover of 2 UNLIMITED with Faces

2 UNLIMITED

Faces
18:08
cover of DE

DE'LACY

Hideaway
18:02
cover of TIMELESS with Where Is The Love

TIMELESS

Where Is The Love
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.