Lotta Van Heddeghem zamelt geld in voor Hachiko vzw met: “Lekkere tapas en optredens”

22 november 2018 - 8:57 | auteur: Fabian Tack

Het is alweer de tijd van het jaar: mensen zijn volop bezig met talloze acties voor de Warmste week. Ook Lotta Van Heddeghem zet zich dit jaar met vrienden en familie in voor Hachiko vzw. “Dat is een vzw die honden opleidt voor blinde mensen, mensen met epilepsie die alleen wonen of mensen in een rolstoel”, zegt Lotta. 

“Mensen beseffen soms niet dat een beperking moeilijk kan zijn. We kozen voor Hachiko omdat het mooi is omdat je niet alleen mensen en honden bij elkaar zet, maar ook combineert met een goed doel, want mensen en dieren hebben evengoed hulp nodig,” vertelt Lotta.

Hoe wil Lotta dan geld ophalen voor Hachiko? Eerst heeft ze 13 sponsors gezocht die mee op de flyer staan en op 15 december organiseert ze een avond vol plezier. In CC De Poort (Markt 27) is iedereen tussen 18u en 22u welkom voor een hapje en een drankje en om te genieten van optredens van o.a. Brecht De Beelde (en vrienden), Sarah Meirlaen, Gigant. “Er is ook een verrassingsact”, zegt Lotta. “Het is voor de meeste mensen een geheim, maar zal wel heel leuk zijn”, aldus Lotta.

De inkom bedraagt  €5 en er is geen inschrijving voor nodig.

Beluister hieronder het hele interview:

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

MEROL

Gemengde Signalen
17:36

EMINEM

Not Afraid
17:33

POWFU, BEABADOOBEE

Death Bed (Coffee For Your Head)
17:30

MIKA

Yo Yo
17:26

MADONNA

La Isla Bonita
Bekijk meer platen