Maatwerk: “Uw evenement op maat met mijn maten”

Gepost door Fabian Tack op 19 november 2016 - 12:21

Jens Leroy neemt de werving, selectie en communicatie voor zijn rekening bij Partena en startte in bijberoep ‘Maatwerk’ op in september. Hij was te gast tijdens ‘De Kwetteraars vorige zaterdag. ‘Ik heb enorm veel geluk gehad om opgegroeid te zijn met zoveel muzikaal talent.’

Hoe komt zo’n idee tot stand? ‘Tot mijn takenpakket bij Partena hoort ook de organisatie van het personeelsfeest voor zo’n 1700 mensen. Ik vond het altijd moeilijk om groepen te vinden dus vroeg ik mijn vrienden of ze niks in elkaar konden steken en ze hebben dat een jaar gedaan. Dat was echt geweldig! Zo is het idee verder gegroeid.”

Jens heeft ondertussen zijn concept volledig uitgewerkt en sinds september bestaat ‘Maatwerk’ officieel. “Maatwerk is een boekingsbedrijf dat zich onderscheidt van anderen doordat het volledig met mijn vrienden werkt. En natuurlijk op maat van wat de mensen willen. Er wordt mee nagedacht over thema, budget… En alles is mogelijk. Er kan met de groepen gepuzzeld worden zodat er geen twee groepen moeten komen bijvoorbeeld.”

De groepen die geboekt kunnen worden zijn zeker niet de minste. “Tot ‘Maatwerk’ behoort de Royal Funck Force, Hi-Fi mama’s, Misses Big Stuff en ook Bram & Lennert. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe ik blij ik ben opgegroeid te zijn met zoveel muzikaal talent waarvan sommigen zelfs bij Laura Tesoro en Niels Destadsbader spelen.”

En de toekomst ziet Jens rooskleurig in: “Wat komt, komt. Het is niet mijn bedoeling om er veel geld mee te verdienen, het moet familiaal en kleinschalig blijven. Vanaf dat we een paar optredens doen, zijn we gelanceerd. En goede vriendin Tess is bezig om een mailinglist op te stellen om naamsbekendheid te creëren bij bedrijven.”

Herbeluister het interview hieronder

Meer info op de Facebookpagina en de website

 

Tekst, foto en interview: Shana Van de Velde

 

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

BACKSTREET BOYS

Everybody
03:04

MAKSIM

Zonder Mij
03:01

JENGI

Bel Mercy
02:57

DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE & KIM LOAIZA

Fuego
02:54

STROMAE

Mon Amour
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.