Mama’s weten waarom

Johan Van Bever
13 maart 2021 - 16:04
Mama’s weten waarom

Sonia Pypaert uit Nazareth heeft een nieuw boek uit. In ‘Mama’s weten waarom’ steekt ze vrouwen die bevallen tijdens de corona-pandemie een hart onder de riem.

Deze moeders leggen de basis voor toekomstige generaties maar staan er momenteel helemaal alleen voor. Voor de ouders waarbij een vangnet momenteel ontbreekt door deze pandemie, brengt auteur Sonia Pypaert ter ere van Moederdag haar tweede hartverwarmende boek uit. Grootouders en meters en peters hebben in het afgelopen jaar het kindje pas na enkele maanden voor het eerst kunnen zien of vasthouden. Kersverse ouders hebben het daar ook moeilijk mee.

Sonia Pypaert schreef eerder al de zwangerschapsgids ‘Onder mama’s’.  Met ‘Mama’s weten waarom’ steekt ze een hart onder de riem van vrouwen die bevallen tijdens de coronapandemie door moeilijke thema’sniet uit de weg te gaan. Tegelijkertijd benadrukt ze ook de vele mooie momenten van het ouderschap en toont ze hoe je bewust de kleine en grote mijlpalen in die eerste 18 maanden kan beleven. Voor dit boek bundelt Sonia Pypaert opnieuw haar eigen ervaring als mama en ging ze aan tafel zitten met tal van aanstaande én ervaren mama’s. Voor bepaalde thema’s zoals slapen, spelen en voeding, liet ze zich adviseren door experten.

‘Mama’s weten waarom’ ligt vanaf eind april in de boekenwinkel maar kan je nu al besteld worden.

Laatst gespeeld op Accent

14:01
cover of JAX JONES, MNEK with Where Did You Go

JAX JONES, MNEK

Where Did You Go
13:56
cover of JASON DERULO & MICHAEL BUBLÉ with Spicy Margarita

JASON DERULO & MICHAEL BUBLÉ

Spicy Margarita
13:53
cover of JASON DONOVAN with RSVP

JASON DONOVAN

RSVP
13:50
cover of MK with Take My Chance

MK

Take My Chance
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.