Luister Live

Margote en Hoogstraat krijgen asfalt

9 maart 2021 - 11:31

Op 16 maart beginnen asfalteringswerken in de Hoogstraat in Schellebelle. In hetzelfde project zit ook de Margote in Wichelen. Beiden liggen op de N416, de verbindingsweg tussen Wetteren en Dendermonde.

De werken worden uitgevoerd in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer. De klinkers die er nu liggen, worden uitgebroken en vervangen door asfalt. Om de hinder te beperken worden de werken gespreid over drie fases.

De eerste fase begint op 16 maart vanaf het Dorp tot aan de Wettersestraat, inclusief het kruispunt met de Hekkergemstraat in Schellebelle. Dat zal twee weken duren. Op 12 april begint men aan het stuk vanaf de Trompstraat tot de aansluiting van de Stationsstraat, inclusief de kruispunten in Schellebelle. Dat zal ook iets meer dan twee weken duren. Tot slot wordt in de derde fase de Margote in Wichelen aangepakt, vanaf het kruispunt Oud Dorp tot het kruispunt Kerkbaan, inclusief de kruispunten zelf. Deze werken zullen een maand duren.

In deze periodes gaat men er wel van uit dat er tijdens de werken geen weerverlet is. De buurtbewoners krijgen bewonersbrieven met nuttige info en met de omleidingswegen.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Bazart

Denk maar niet aan morgen
05:30

Kreuners

Zo jong
05:26

Nena & Kim Wilde

Anyplace anywhere anytime
05:23

Axelle Red

Naive
05:19

Sweet Coffee

Don't Need You