Margote en Hoogstraat krijgen asfalt

Johan Van Bever
9 maart 2021 - 11:31
Margote en Hoogstraat krijgen asfalt

Op 16 maart beginnen asfalteringswerken in de Hoogstraat in Schellebelle. In hetzelfde project zit ook de Margote in Wichelen. Beiden liggen op de N416, de verbindingsweg tussen Wetteren en Dendermonde.

De werken worden uitgevoerd in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer. De klinkers die er nu liggen, worden uitgebroken en vervangen door asfalt. Om de hinder te beperken worden de werken gespreid over drie fases.

De eerste fase begint op 16 maart vanaf het Dorp tot aan de Wettersestraat, inclusief het kruispunt met de Hekkergemstraat in Schellebelle. Dat zal twee weken duren. Op 12 april begint men aan het stuk vanaf de Trompstraat tot de aansluiting van de Stationsstraat, inclusief de kruispunten in Schellebelle. Dat zal ook iets meer dan twee weken duren. Tot slot wordt in de derde fase de Margote in Wichelen aangepakt, vanaf het kruispunt Oud Dorp tot het kruispunt Kerkbaan, inclusief de kruispunten zelf. Deze werken zullen een maand duren.

In deze periodes gaat men er wel van uit dat er tijdens de werken geen weerverlet is. De buurtbewoners krijgen bewonersbrieven met nuttige info en met de omleidingswegen.

Laatst gespeeld op Accent

02:35
cover of JUSTIN BIEBER, BENNY BLANCO with Lonely

JUSTIN BIEBER, BENNY BLANCO

Lonely
02:33
cover of JAZZY with NRG

JAZZY

NRG
02:30
cover of LAURA TESORO with BAD ain

LAURA TESORO

BAD ain't that BAD
02:27
cover of JESSY with Heartbeat

JESSY

Heartbeat
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.