Multiculturele avond van Wegen van de Wereld: “barbecue à volonté met Afrikaanse vibes”

Fabian Tack
5 juli 2018 - 22:43
Multiculturele avond van Wegen van de Wereld: “barbecue à volonté met Afrikaanse vibes”

Na de Lentebeurs in mei, spijst Jenny Piscador ten voordele van haar vzw Wegen van de Wereld op 14 juli 2018 de hongerige magen met een barbecue ‘grillade’ à volonté. DJ Azam, aka MAGIC FINGERZ geeft de avond een multicultureel sfeertje met zijn Afrikaanse beats. “Na het buffet kunnen de benen gestrekt worden om los te gaan op de muziek.”

In samenwerking met Radio Accent en DJ Azam verwelkomt Jenny iedereen van harte op 14 juli in Club Industrial vanaf 18u met een glaasje cava en een barbecuebuffet. “Op de barbecue zal zowel een steak als een braadworst liggen. We voorzien vijf soorten vlees per persoon. Rund, lam, kip, varken, en gerookte kasslerkotelet.” En ook aan de vegetariërs wordt gedacht. “Er zal ook een schoon buffet voor vegetariërs zijn. Het buffet bestaat dus uit vis, vlees en veggie.”

Tropische sfeer

Voor de multiculturele sfeer staat DJ Azam in. “Hij is heel erg gekend in de wereld van de Afrikaanse ambassades, want die doet alle evenementen voor hen. En nu brengen we hem een keer naar Wetteren voor wat Afrikaanse vibes. Tijdens het buffet, dat doorgaat van 18u tot 21u, zal de muziek ook al op de achtergrond worden gedraaid. Daarna kunnen de mensen dan de benen strekken en er op los gaan.”

Praktisch

Jenny hoopt gasten in grote getale te mogen verwelkomen. “Iedereen is van harte welkom, ook kinderen. Volwassenen betalen €20. Daarmee kunnen ze à volonté eten en krijgen ze een glas cava. Op de voorverkoopkaarten stond er geen prijs voor de kinderen voor de barbecue, maar we hebben afgesproken dat ze tot en met drie jaar gratis kunnen eten, en van vier tot twaalf vragen we een bijdrage van €5.” Kaarten zijn nog te bestellen bij Wegen van de Wereld, Radio Accent en DJ Azam. Ook online kunnen ze tot 11 juli besteld worden via overschrijving.

OPGELET! Dit evenement gaat door in Club Industrial, Site Gowalt, Kwatrechtsesteenweg te Wetteren.

Het volledige interview kan u hier nog eens beluisteren

Laatst gespeeld op Accent

10:58
cover of EMINEM with Cleanin

EMINEM

Cleanin'out My Closet
10:55
cover of TIA KOFI with Satellite

TIA KOFI

Satellite
10:51
cover of BRUNO MARS with 24k Magic

BRUNO MARS

24k Magic
10:47
cover of TRINIX & FAFA DE BELEM with Emorio

TRINIX & FAFA DE BELEM

Emorio
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.