Luister Live

Nieuwe stadsgids toont 111 plekken die je moet gezien hebben

22 maart 2020 - 9:55

Robert Declerck en Dirk Heyndrickx hebben een boek gemaakt over 111 plekken in Gent die je moet gezien hebben. Het boek zou vrijdag voorgesteld worden maar door de corona-crisis is dat uitgesteld. Het boek is wel al online verkrijgbaar.

Gent kent vele verborgen schatten zoals bijvoorbeeld de Blauwe Vogels, het cycling-café, het penshuisje, de Trollekelder, de wijngaard bij de Sint-Pietersabdij, de grot van Lourdes in Oostakker en verschillende schilderachtige plekjes. Robert Declerck en Dirk Heyndrickx wijzen de weg naar 111 bijzondere en onvermoede plekken. Ze bieden de beste insidertips en tonen Gent op haar veelzijdigst.

Robert Declerck publiceerde meer dan 40 boeken, waarin toerisme, erfgoed, geschiedenis en genieten belangrijke thema’s zijn. Zowel onderwerpen dicht bij huis (Gent) als ver weg spreken hem aan. Dirk Heyndrickx is werkzaam in het onderwijs. In zijn vrije tijd reist hij de wereld rond en legt met zijn camera fotogenieke plekken en mensen vast. Met zijn innemende foto’s won hij de afgelopen jaren diverse prijzen, o.a. bij reisorganisatie Joker en Djoser Reizen.

Het boek is uitgegeven bij uitgeverij Thoth, telt 240 pagina’s en 120 illustraties.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Post Malone feat 21 Savage

Rockstar (Radio Edit)
07:43

Salt 'n' Pepa

Push It
07:39

Santana

She's Not There
07:30

Christina Aguilera

Genie in a bottle
07:26

Gabrielle

Dreams