Nu ook elektrische deelwagens in Laarne

21 januari 2020 - 15:07 | auteur: Johan Van Bever

Voortaan kan iedereen gebruik maken van een elektrische deelauto in Laarne en Kalken. Dinsdag werd de wagen gestald in de Kerkwegel, vlakbij het gemeentehuis en de kerk van Laarne. Afgelopen vrijdag gebeurde dat ook al aan de kerk van kalken.

Zo’n elektrische deelwagen kan interessant zijn voor mensen wiens tweede wagen te vaak stil staat of voor wie soms kort of wat langer een wagen nodig heeft. Om gebruik te maken van de deelwagen, kan men zich registeren bij Cambio. Na het betalen van het lidgeld kan men gebruik maken van de cambiowagens die ter beschikking staan. Via de website of de app kan men onmiddellijk zien waar de dichtst bijzijnde deelwagen zich bevindt.

De inwoners van Laarne en Kalken die graag wat meer informatie willen over de deelwagens, worden uitgenodigd op een infosessie op dinsdag 25 februari in de Skala, Colmanstraat in Kalken. De infosessie is gratis maar inschrijven is wel verplicht. Dat kan met een mail naar info.autodelen@laarne.be of met de afscheurstrook in het gemeentelijk infoblad, ten laatste op 17 februari.

 

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

BRYAN ADAMS

Somebody
18:33

PURPLE DISCO MACHINE, SOPHIE AND THE GIANTS

In The Dark
18:29

SURVIVOR

Eye Of The Tiger
18:26

MEDUZA, DERMOT KENNEDY

Paradise
18:22

SAM RYDER

Space Man
Bekijk meer platen