OxVan heeft uitvalsbasis in Sint-Lodewijk Wetteren

16 januari 2020 - 18:42 | auteur: Johan Van Bever

In Sint-Lodewijk in Wetteren-Kwatrecht is de OxVan voorgesteld. Na West-Vlaanderen en Limburg kan nu ook in Oost-Vlaanderen een OxVan gehuurd worden voor allerlei organisaties.

De OxVan is een tot mobiele drank- en eetstand omgebouwde caravan uit de jaren 60. Die krijgt haar uitvalsbasis in Wetteren, op de campus van Sint-Lodewijk. Verenigingen en organisaties uit Oost-Vlaanderen kunnen vanaf nu de OxVan, gevuld met een waaier aan fairtrade producten, inschakelen op evenementen, festivals, jaarmarkten en andere feesten. Een groep leerlingen uit BuSO Sint-Lodewijk zal de reservaties van de OxVan opvolgen onder toeziend oog van hun leerkrachten.

Via de OxVan kunnen de leerlingen van Sint-Lodewijk nuttige taken uitvoeren en zich zo ten dienste stellen van de samenleving. De OxVan heeft naast de verkoopfunctie ook een educatief luik waarmee rechtvaardige wereldhandel geduid wordt. Op deze manier brengt Oxfam de strijd voor eerlijke handel tot bij de mensen en draagt men bij tot de opleiding van een groep studenten.

Meer informatie over verhuur en beschikbaarheid van de OxVan vindt men via oww.oxvan.ovl@gmail.com . De caravan wordt besteld via de school, de producten worden geleverd door de Wereldwinkel. Er is zelfs een koffiemachine en een kookplaatje aan boord.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

GLASS ANIMALS

Heat Waves (Oliver Heldens Remix)
23:49

LIL NAS X

Holiday
23:46

JACK HARLOW

First Class
23:43

NICK KAMEN

I Promised Myself
23:40

IMAGINE DRAGONS, J.I.D.

Enemy
Bekijk meer platen