Parnassus-restaurant is vernieuwd

Gepost door Johan Van Bever op 8 juli 2021 - 12:36

De keuken van Parnassus in het centrum van Gent is gerenoveerd.

Parnassus is een van de sociale restaurants van Ateljee vzw. De keuken was aan een dringende renovatie toe. Voedselondersteuning Gent (VOG) maar ook alle Gentse Rotary en Rotaractclubs gaven financiële ondersteuning om dit te realiseren. Hun samenwerking zorgde voor nog bijkomende middelen via de wereldwijde Rotary-organisatie.

Het Restaurant Parnassus, dat zich in een voormalige Franciskanenkerk bevindt in hartje Gent, had nood aan enkele structurele aanpassingen van de keuken. “Niet alleen moesten de bestaande toestellen vernieuwd worden, ook de keuken zelf was te beperkt in oppervlakte wat operationele moeilijkheden met zich meebrengt.”, zegt Geert Deruyck, woordvoerder van Ateljee vzw.

“De tewerkstelling van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt is een extra maatschappelijke meerwaarde die we willen ondersteunen. Werk is een belangrijke hefboom om uit een situatie van armoede en sociaal isolement te ontsnappen. Daarom ondersteunen we dergelijke initiatieven die er bovendien voor zorgen dat we onze andere inspanningen om mensen in armoede toegang te geven tot gezonde voeding kunnen realiseren. Een onontbeerlijke schakel daarbij zijn de Gentse KRASdiensten.”, zegt Koen Decoodt.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

BRITNEY SPEARS

Criminal
03:55

TIESTO & TATE MCRAE

1035
03:51

ANGÈLE

Bruxelles Je T’aime
03:49

CAT BURNS

People Pleaser
03:45

ASTROLINE

Feel The Fire
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.