Sekspoppen, een nieuwe hype: “Ambertje heeft zich al goed geamuseerd en ze weigert nooit”

Fabian Tack
4 juli 2018 - 13:21
Sekspoppen, een nieuwe hype: “Ambertje heeft zich al goed geamuseerd en ze weigert nooit”

Het was al populair in Spanje, Ierland en Duitsland en sinds dit jaar sprong ook het Belgische Dolliepops op de kar. De Antwerpse Jean-Philippe en Wetterse Kevin richtten samen het bedrijf op dat handelt in zowel verkoop als verhuur van sekspoppen. “De poppen warmen op tot 37 graden in zo’n twintig minuten.”

In februari van dit jaar werd Dolliepops gelanceerd. “We zijn begonnen op de Eroticabeurs en vanaf maart zijn we operatief.” Sekspoppen zijn real dolls: “Dat zijn dus levensechte mensen nagemaakt met siliconen. We hebben standaardvormen en mensen kunnen ze naargelang hun wensen aanpassen in huidskleur, haarkleur, ogen,…” Want zo zeggen Jean-Philippe en Kevin: “Iedereen beschikt ook over andere wensen. Sommige houden van kleine types, andere verkiezen de grote rondborstige types. Er zijn groottes beschikbaar tussen 1m 45 en 1m 70.” Voor de gelegenheid hadden de twee ook ‘Lies’ meegebracht naar de studio, een rondborstige vrouw met blond haar, lichtgroene ogen en een mooie lengte van 1 meter 70. “Lies is zeker een gewild type, al kan ze ook aangepast worden naar de wensen.” Voornamelijk Amber is een populaire doll: “Ambertje heeft zich al goed geamuseerd, en de mannen ook, dat weten we zeker.”

Opwarmen

De pop bevat daarnaast ook enkele snufjes. “Ze warmt op tot 37 graden in zo’n twintig tot dertig minuten.” En voor de mannen die schrik hebben dat Lies of Amber hen op de vingers tikt: “De poppen weigeren nooit. Voorlopig hebben onze poppen geen spraaktechnologie omdat het te duur is maar je kan ze wel bij ons bestellen, zij reageren dan op aanrakingen. Verder dan dat gaat het bij ons nog niet.”

Lies op bezoek in de studio

Antibacterieel

Kevin en Jean-Philippe van de Dolliepops gaan zeer discreet te werk. “We stoppen ze in een neutrale doos en leveren ze zelf af bij de mensen, daarna halen we zelf af en reinigen we ze. Dat gebeurt met een speciale pomp en antibacteriële zalf. Zo wordt ze een paar keer uitgespoeld en gewassen van binnen en vanbuiten.”

Mensen met beperking

Dolliepops richt zich vooral op de doelgroep van twintig tot vijftig jaar. Daarnaast willen ze met hun poppen ook een oplossing bieden voor mensen met een beperking. Ook voor vrouwen heeft het duo poppen: “Ook dat begint meer bekend te raken.”

Herbeluister het interview hieronder:

Meer info via de website.

Laatst gespeeld op Accent

15:16
cover of DANZEL with Pump It Up

DANZEL

Pump It Up
15:14
cover of JELLE VAN DAEL with Firefall

JELLE VAN DAEL

Firefall
15:10
cover of SWEETBOX with Everything

SWEETBOX

Everything's Gonna Be Alright
15:07
cover of PURPLE DISCO MACHINE with Beat Of Your Heart

PURPLE DISCO MACHINE

Beat Of Your Heart
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.