Student Kick-Off: ” We verwachten 32.000 bezoekers op het Sint-Pietersplein en Sint-Amandplein”

25 september 2018 - 19:23 | auteur: Fabian Tack

De studenten zijn alweer aan een nieuw academiejaar begonnen, dat kan niet voorbijgaan zonder het grootste studentenwelkomstevent van Vlaanderen: Student Kick-Off. “Op 26 september wordt het festival voor de 13e keer georganiseerd,” vertelt PR teamlid, Kelly Vandenbouhede. 

Het Sint-Pietersplein stroomt elk jaar in september vol met feestende studenten. Dit jaar komt er nog een plein bij om de 32.000 bezoekers op te vangen. “Ook op het Sint-Amandplein zullen optredens doorgaan op het Eristoff stage met vooral techno. Op die manier kunnen we nog meer studenten verwelkomen.”Heel wat artiesten sieren de affiche van Student Kick-Off: ” WLC & Mona Lee, Seba Lecompte b2b Man Outta Space , Nelsøn en Lebawski op het Sint-Amandplein Zwangere Guy, Mermaid, Yokan, The Lighthouse, Partyfriex, Nielson, Kensington, The Broken Bottle Big band, Michael Amani , DJ Licious & Sakso.”

Happy hour

Daarnaast vindt er ook een Student Village plaats van 12u tot 18u: “Verschillende scholen, studentenverenigingen etc zullen daar aanwezig zijn om gadgets en prijzen uit te delen.” En er is ook goed nieuws voor de happy hour fans onder ons: “Van 16u tot 17u is het happy hour.”

De toegangsprijs voor het festival bedraagt 1 euro: “De opbrengst gaat integraal naar students for students. Deze verdeelt het geld over zes goede doelen die zich inzetten voor onderwijs en kinderen.”

Opgelet: “Enkel kleine handtassen zijn toegelaten, zakken vanaf A4-formaat zijn verboden. Ook het meenemen van eigen drank is niet toegestaan.”

Herbeluister hieronder het interview:

Meer info via de facebookpagina.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

SAM RYDER

Space Man
18:18

BRANDY & MONICA

The Boy Is Mine
18:14

ENRIQUE IGLESIAS

Bailamos
18:12

OLIVER HELDENS & NILE RODGERS

I Was Made For Lovin You
18:04

ACCENT NIEUWS
Bekijk meer platen