Student Kick-Off: ” We verwachten 32.000 bezoekers op het Sint-Pietersplein en Sint-Amandplein”

Fabian Tack
25 september 2018 - 19:23
Student Kick-Off: ” We verwachten 32.000 bezoekers op het Sint-Pietersplein en Sint-Amandplein”

De studenten zijn alweer aan een nieuw academiejaar begonnen, dat kan niet voorbijgaan zonder het grootste studentenwelkomstevent van Vlaanderen: Student Kick-Off. “Op 26 september wordt het festival voor de 13e keer georganiseerd,” vertelt PR teamlid, Kelly Vandenbouhede. 

Het Sint-Pietersplein stroomt elk jaar in september vol met feestende studenten. Dit jaar komt er nog een plein bij om de 32.000 bezoekers op te vangen. “Ook op het Sint-Amandplein zullen optredens doorgaan op het Eristoff stage met vooral techno. Op die manier kunnen we nog meer studenten verwelkomen.”Heel wat artiesten sieren de affiche van Student Kick-Off: ” WLC & Mona Lee, Seba Lecompte b2b Man Outta Space , Nelsøn en Lebawski op het Sint-Amandplein Zwangere Guy, Mermaid, Yokan, The Lighthouse, Partyfriex, Nielson, Kensington, The Broken Bottle Big band, Michael Amani , DJ Licious & Sakso.”

Happy hour

Daarnaast vindt er ook een Student Village plaats van 12u tot 18u: “Verschillende scholen, studentenverenigingen etc zullen daar aanwezig zijn om gadgets en prijzen uit te delen.” En er is ook goed nieuws voor de happy hour fans onder ons: “Van 16u tot 17u is het happy hour.”

De toegangsprijs voor het festival bedraagt 1 euro: “De opbrengst gaat integraal naar students for students. Deze verdeelt het geld over zes goede doelen die zich inzetten voor onderwijs en kinderen.”

Opgelet: “Enkel kleine handtassen zijn toegelaten, zakken vanaf A4-formaat zijn verboden. Ook het meenemen van eigen drank is niet toegestaan.”

Herbeluister hieronder het interview:

Meer info via de facebookpagina.

Laatst gespeeld op Accent

12:53
cover of FELIX JAEHN FT. SANDRO CAVAZZA with All For Love

FELIX JAEHN FT. SANDRO CAVAZZA

All For Love
12:50
cover of PITBULL with I Know You Want Me (Calle Ocho)

PITBULL

I Know You Want Me (Calle Ocho)
12:45
cover of KYLIE MINOGUE with Red Blooded Woman

KYLIE MINOGUE

Red Blooded Woman
12:42
cover of SAM SMITH & MADONNA with VULGAR

SAM SMITH & MADONNA

VULGAR
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.