Trianval viert feest

4 mei 2022 - 16:14 | auteur: Johan Van Bever

Trianval vzw, het maatwerkbedrijf van Wetteren viert binnenkort zijn 50 jarig bestaan Het bedrijf laat deze gelegenheid niet onopgemerkt voorbij gaan en plant in het jubileumjaar 2022 een aantal festiviteiten.

Een tweedaagse staat op het programma in feestzaal Skala te Laarne. Op donderdag 5 mei, een “werkdag”, krijgt het personeel een spetterend feest aangeboden. Na een feestelijk menu volgen dans en muziek met optredens van Vanessa Chinitor en Dirk Bauters  en als headliner Christoff.

Op vrijdagavond 6 mei worden klanten, stakeholders en relaties verwelkomd voor een academische zitting in aanwezigheid van provinciegouverneur Carina Van Cauter. De avond wordt afgesloten met een diner.

Op zaterdag 15 oktober gooit Trianval de deuren open voor het grote publiek. De bezoekers zullen er kunnen kennis maken met het bedrijf in volle werking. Een uitgestippeld parcours doorheen de verschillende sites zal ervoor zorgen dat de bezoekers alles van op de eerste rij meemaken en daarbij deskundige uitleg mogen verwachten van onze medewerkers.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

SAM RYDER

Space Man
19:46

JAAP REESEMA, POMMELIEN THIJS

Nu Wij Niet Meer Praten
19:43

DAVID GUETTA, BECKY HILL, ELLA HENDERSON

Crazy What Love Can Do
19:40

CALVIN HARRIS, PHARRELL WILLIAMS, KATY PERRY, BIG SEAN

Feels
19:38

MARSHMELLO, JONAS BROTHERS

Leave Before You LOve Me
Bekijk meer platen