Trianval viert feest

Johan Van Bever
4 mei 2022 - 16:14
Trianval viert feest

Trianval vzw, het maatwerkbedrijf van Wetteren viert binnenkort zijn 50 jarig bestaan Het bedrijf laat deze gelegenheid niet onopgemerkt voorbij gaan en plant in het jubileumjaar 2022 een aantal festiviteiten.

Een tweedaagse staat op het programma in feestzaal Skala te Laarne. Op donderdag 5 mei, een “werkdag”, krijgt het personeel een spetterend feest aangeboden. Na een feestelijk menu volgen dans en muziek met optredens van Vanessa Chinitor en Dirk Bauters  en als headliner Christoff.

Op vrijdagavond 6 mei worden klanten, stakeholders en relaties verwelkomd voor een academische zitting in aanwezigheid van provinciegouverneur Carina Van Cauter. De avond wordt afgesloten met een diner.

Op zaterdag 15 oktober gooit Trianval de deuren open voor het grote publiek. De bezoekers zullen er kunnen kennis maken met het bedrijf in volle werking. Een uitgestippeld parcours doorheen de verschillende sites zal ervoor zorgen dat de bezoekers alles van op de eerste rij meemaken en daarbij deskundige uitleg mogen verwachten van onze medewerkers.

Laatst gespeeld op Accent

16:15
cover of DOJA CAT with Paint The Town Red

DOJA CAT

Paint The Town Red
16:12
cover of RADIOS with She Goes Nana

RADIOS

She Goes Nana
16:09
cover of ALOK & AVA MAX with Car Keys (Ayla)

ALOK & AVA MAX

Car Keys (Ayla)
16:02
cover of MATIA BAZAR with Ti Sento

MATIA BAZAR

Ti Sento
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.