Vaccinatiecampagne voor kinderen gestart

8 januari 2022 - 16:07 | auteur: Johan Van Bever

In het vaccinatiecentrum van Wetteren is begonnen met het inenten van de kinderen tussen 5 en 11 jaar. Zaterdag werden er al meteen 700 prikken gezet.

Voor de kinderen voorzien de centra van Wetteren en Wachtebeke aparte vaccinatiemomenten. Een speciale aankleding van het vaccinatiecentrum in pretparkachtige toestanden werd niet gedaan. Er wordt wel meer tijd genomen voor de vaccinatie van een kind, zodat er gelegenheid genoeg is om het kind op zijn gemak te stellen.

Ouders die twee of meer jonge kinderen hebben, kunnen de afspraken laten samenvallen zodat het kind samen met broer of zus het vaccin kan krijgen. Op die manier moeten gezinnen met drie kinderen tussen 5 en 11 jaar geen zes keer langs te komen.

De vaccinatie van de kinderen kan wellicht afgerond worden eind februari. Dan kunnen alle 5 tot 11-jarigen in Eerstelijnszone Scheldekracht twee dosissen gekregen hebben met drie weken interval. Voor Wetteren bestaat de doelgroep uit ongeveer 5.500 kinderen, voor Wachtebeke zijn dat er ongeveer 4.400.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

POST MALONE, DOJA CAT

I Like You (A Happier Song)
03:16

LOST FREQUENCIES, ZONDERLING, KELVIN JONES

Love To Go
03:13

TOM SANTA

Rainfall (Praise You)
03:10

SHAGGY

Angel
03:07

MARGRIET HERMANS

Lekker Blijven Hangen
Bekijk meer platen