Veilige waterpret in Oost-Vlaanderen

Gepost door Johan Van Bever op 8 juli 2022 - 9:52

Wie deze zomer verkoeling zoekt op een warme dag heeft keuze uit tal van wateractiviteiten op de Oost-Vlaamse recreatiedomeinen. In de provinciale domeinen Puyenbroeck, De Ster, De Gavers en Nieuwdonk kan je zwemmen in de buitenlucht of genieten van een tochtje op het water met een roeiboot of kajak. In de provinciale domeinen De Boerekreek, Het Leen en De Brielmeersen is het verboden te zwemmen in de vijvers.
De Provincie Oost-Vlaanderen zet zelf extra in op veiligheidsagenten, maar vraagt ook met aandrang dat bezoekers zich goed voorbereiden. De capaciteit van de verschillende zwemzones is beperkt om veiligheidsredenen en om bezoekers een fijn bezoek te garanderen. De ticketverkoop voor warme dagen gaat snel, dus we raden aan om er op tijd bij te zijn. Zo vermijden bezoekers dat ze zich nodeloos verplaatsen of staan aan te schuiven in de hitte. Mensen die toch nog de dag zelf zonder ticket willen vertrekken, maken kans om voor een gesloten kassa te staan. Hou de sociale media van de domeinen in de gaten.

In de meeste domeinen kan je gratis binnen. Je betaalt dan voor de strandzone of het zwembad. In De Ster betaal je wel inkom voor het domein. De strandzone is hier inbegrepen in de toegangsprijs. In De Ster, Puyenbroeck, De Gavers en Nieuwdonk zijn er gratis verdwaalbandjes voor kinderen te verkrijgen. Bezoekers kunnen ze afhalen aan de kassa of het onthaal en er de naam en het telefoonnummer van een begeleidende volwassene op noteren. Hou je (klein)kinderen te allen tijde zelf goed in de gaten.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

LIL NAS X

Holiday
03:29

OSCAR AND THE WOLF

Warrior
03:25

CALVIN HARRIS , JUSTIN TIMBERLAKE , HALSEY & PHARRELL WILLIAMS

Stay With Me
03:22

IAN VAN DAHL

Reason
03:17

THE BLESSED MADONNA

Serotonin Moonbeams
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.