Week van de begraafpaatsen

Gepost door Johan Van Bever op 24 mei 2022 - 23:54

De Week van de Begraafplaatsen, van 28 mei tot en met 5 juni 2022, staat dit jaar in het teken van de natuur. Voor de meeste rondleidingen zijn nog vrije plaatsen, zoals voor de begraafplaats in Sint-Denijs-Westrem, waar veel adellijke families begraven liggen.

Er staan heel wat rondleidingen op het programma. Zo kan je op de Westerbegraafplaats ontdekken hoe er aan milieuvriendelijk natuurbeheer gedaan wordt. Op de minder bekende maar prachtige begraafplaats van Sint-Denijs-Westrem ontdek je dan weer tal van groene plekjes en leer je meer over de adellijke families die er begraven liggen. De rondleidingen zijn gratis, maar inschrijven is verplicht.

Enkele rondleidingen zijn al volzet, zoals de rondleiding op de nieuwe natuurbegraafplaats in Drongen of de zoektocht naar zeldzame flora op de begraafplaats in Gentbrugge. Maar je kan ook nog steeds op eigen houtje op verkenning aan de hand van verschillende wandelbrochures. Alle informatie vind je op de website www.stad.gent/weekvandebegraafplaatsen.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

MIXED BY SAN SEBASTIAN

AIRPLAY GUEST MIX
21:22

KELLEE

My Love (Luvspunge XXL Mix)
21:10

Faithless

Insomnia (DJ Liberty Remix)
20:59

Maxim Lany

Gravity
20:59

Mau P

Uuropener Welcome This is Airplay 01
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.