Wereldmelkdag: Inex verkoopt overschotten schoolmelk

1 juni 2020 - 13:25 | auteur: Johan Van Bever

Naar aanleiding van de wereldmelkdag organiseerde het bedrijf Inex in Bavegem een uitzonderlijke verkoop van schoolmelk in glazen flesjes.

Door de Coronasituatie is de vraag naar melk door scholen helemaal weggevallen. Hierdoor blijven de partner grossiers van Inex met grote schoolmelkvoorraden achter. Om te vermijden dat deze kostbare melk verloren zou gaan, hebben Inex en haar grossiers de handen in elkaar geslagen om het schoolmelkassortiment in glas tegen een uitzonderlijke prijs aan te bieden. Op de parking stonden in totaal 80 palletten, gevuld met telkens 56 bakken melk.

“Heel wat kinderen hebben de afgelopen maanden hun schoolmelk moeten missen,” vertelt algemeen directeur Peter Grugeon. “Met deze actie willen we dus niet alleen vermijden dat we kostbare melk verspillen, maar hopen we ook het schoolgevoel in huis te brengen”.
De parkingverkoop werd zo georganiseerd dat de klant gewoon in de wagen kon blijven zitten. “Onze medewerkers laadden de bakken in de wagen en waren uitgerust met het nodige beschermingsmateriaal. Voor deze gelegenheid konden we rekenen op een aantal vrijwilligers om van deze parkingverkoop mee een succes te maken.

En het was een succes. Op een bepaald moment stonden de klanten tot aan de beek aan te schuiven.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

IMAGINE DRAGONS

Follow You
02:24

MIKA

Lollipop
02:22

MAJESTIC, NONÔ

Time To Groove
02:18

NIELS DE STADSBADER & REGI

De Wereld Draait Voor Jou
02:14

JOJI

Glimpse Of Us
Bekijk meer platen