Werken aan cafetaria De Waterkant starten

Johan Van Bever
29 januari 2024 - 16:55
Werken aan cafetaria De Waterkant starten

De Stad Gent pakt samen met Farys de cafetaria tegenover de speeltuin in de Blaarmeersen aan. De afbraakwerken starten binnenkort. Er komt een nieuw gebouw met een groot overdekt terras en een polyvalente zaal. Ook een deel van de speeltuin wordt mee vernieuwd. De werken duren ongeveer een jaar.

De grote speeltuin in recreatiedomein Blaarmeersen krijgt een gloednieuwe cafetaria. Het oude gebouw wordt afgebroken en vervangen door een nieuwbouw met een cafetaria, een keuken, een groot overdekt terras en publiek sanitair. Ook komt er een berging waar gebruikers van het hoogteparcours hun klimmateriaal kunnen ophalen. Op de eerste verdieping komt een polyvalente zaal die gehuurd kan worden voor kleine feestjes of evenementen.

Op 19 februari start de aannemer met de inrichting van de werfzone en worden ook de eerste speeltoestellen afgebroken. Op 4 maart start de eigenlijke afbraak van het gebouw. Ook wordt een deel van de speeltuin vernieuwd. De speeltoestellen voor de kleinsten, dichtst bij het gebouw, worden vervangen en er komen trampolines en waterspeeltoestellen die zullen overlopen in een wadi. Als alles goed gaat, zijn de werken klaar in het voorjaar van 2025.

Laatst gespeeld op Accent

00:31
cover of NALIN & KANE with Open Your Eyes

NALIN & KANE

Open Your Eyes
00:28
cover of ELEVVEN with The Distance

ELEVVEN

The Distance
00:25
cover of MISS PEPPERMINT with Welcome to Tomorrow

MISS PEPPERMINT

Welcome to Tomorrow
00:22
cover of DAVID GUETTA X MORTEN with Lost In The Rhythm

DAVID GUETTA X MORTEN

Lost In The Rhythm
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.