Luister Live

Werken aan rotonde in Heusden

30 juli 2021 - 11:11

Vanaf maandag 9 augustus voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) herstellingen uit op de rotonde Meersstraat (N447) in Heusden.


Op de rotonde zullen de klinkers vervangen worden door asfalt. In de Meersstraat (N447) wordt ook het asfalt plaatselijk vernieuwd. De werken duren twee weken. Asfaltwerken zijn sterk weersafhankelijk en de planning kan nog wijzigen.


De werken gebeuren in twee fases, waarbij elke fase een week duurt. Bij de eerste fase wordt de Melkwegel afgesloten van de rotonde. Tijdens de tweede fase worden de Tramstraat en de Magerstraat afgesloten. De afgesloten straten worden tijdens de werken doodlopend en dubbelrichting. De Tramstraat wordt tijdelijk dubbelrichting tussen Heidestraat en de rotonde voor plaatselijk verkeer. Zo kunnen bewoners van dat stuk de Tramstraat uitrijden via de Heidestraat (en dan Magerstraat of Laarnebaan).


Gedurende de werken zal er beurtelings verkeer mogelijk zijn van de Meersstraat naar de Laarnebaan en omgekeerd. Tijdens de eerste fase rijdt het verkeer dat naar de Melkwegel wil om via de Laarnebaan, de Blauwesteenstraat en Helstwegel.
Tijdens de tweede fase zal het verkeer omrijden via de Zandakkerlaan, de Leenstraat, Steenhuyze/Moerenakker en de Loveldstraat. Ook de fietsers volgen de omleidingen.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Barbara Pravi

Voila
19:41

Novastar

The best is yet to come
19:36

Gwen McCrae

Keep The Fire Burning
19:32

Roxy Music

More than this
19:29

Crispie

Ladidada