Wetteren: Start project Stuyvenberg

Johan Van Bever
15 maart 2021 - 12:28
Wetteren: Start project Stuyvenberg

In Wetteren is maandag het project Stuyvenberg van start gegaan. De bedoeling is om de ganse wijk te herwaarderen.

Via een eerste wijknieuwsbrief die bedeeld wordt in de wijk, wil de gemeente Wetteren alle inwoners, handelaars, bedrijven, eigenaars en scholen in de wijk op de hoogte brengen van de toekomstige plannen. Naast een aantal projecten die langere tijd in beslag zullen nemen, zoals bijvoorbeeld de heraanleg van de wegen, wordt ook werk gemaakt van initiatieven op kortere termijn.

In de eerste nieuwsbrief doet een gemeente een oproep bij de bewoners om zich in te schrijven voor het telraamprokect. dat is een project om te meten hoeveel verkeer er door de straat komt. men vraagt ook naar de visie van alle bewoners naar de toekomst van de wijk. De ingevulde kaartjes kan men voor het einde van de maand maart terug bezorgen via de opgestelde brievenbussen op het terras van Café Den Eeminck, binnen bij Bakkerij De Coninck en aan het onthaal van LDC De Koffiebranderij. De resultaten van de bevraging zullen meegenomen worden bij de verdere uitwerking van de projecten in de wijk.

In de wijk gaat de gemeente de komende jaren de aansluiting van de riolering verbeteren en kijken wat er beter kan op vlak van mobiliteit en wonen. Dit project wordt gekoppeld aan verschillende acties rond woonkwaliteit, toegankelijkheid en duurzaamheid.

Laatst gespeeld op Accent

01:59
cover of FALL OUT BOY with So Much (For) Stardust

FALL OUT BOY

So Much (For) Stardust
01:53
cover of WESTBAM with The Mayday Anthem

WESTBAM

The Mayday Anthem
01:51
cover of SVNJACK with Never Left

SVNJACK

Never Left
01:45
cover of ARMANI & GHOST with Airport

ARMANI & GHOST

Airport
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.