Wetteren: Vaccinatiecentrum is klaar

Gepost door Johan Van Bever op 9 februari 2021 - 16:27

Het vaccinatiecentrum in de sporthal van Wetteren is zo goed als klaar. Donderdag draait het centrum proef. Inwoners uit Wetteren, Melle, Merelbeke en Wichelen kunnen er terecht.

Enkel nog de buitensignalisatie moet aangebracht worden en maandag staat alles klaar klaar. Vanaf dan is het wachten op de vaccins.Achter al deze infrastructuur schuilen nog tal van andere dingen. Er is een callcenter met een centraal nummer, de communicatie wordt eenduidig gevoerd en er is een werkgroep mobiliteit. Mensen die wat verder wonen, zullen via het openbaar vervoer aan de deur van de sporthal afgezet worden. Ook het station is niet zo ver.

Het vaccinatiecentrum beschikt over vier vaccinatielijnen, een onthaal, een wachtruimte en een balie. Het vaccin wordt optimaal bewaard en beveiligd. De zorgverstrekkers en de medewerkers van het centrum zullen als eerste gevaccineerd worden.  Er hebben zich intussen 1.300 burgers aangemeld als vrijwilliger. Zij zullen binnenkort gecontacteerd worden.  Ons doel is om 80% van de inwoners van de vier gemeenten te vaccineren.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

REGI, CAMILLE

Vechter
21:43

THIERRY VON DER WARTH, HORIZON BLUE, CARSTON

Sunset Lovers
21:39

BABYLON ZOO

Spaceman
21:36

JONAS BROTHERS, KAROL G

X
21:33

PETER LUTS FEAT. HUNTER FALLS & INKY MIDWAY

Go Loco (Edit)
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.