Wetteren: Vaccinatiecentrum is klaar

9 februari 2021 - 16:27 | auteur: Johan Van Bever

Het vaccinatiecentrum in de sporthal van Wetteren is zo goed als klaar. Donderdag draait het centrum proef. Inwoners uit Wetteren, Melle, Merelbeke en Wichelen kunnen er terecht.

Enkel nog de buitensignalisatie moet aangebracht worden en maandag staat alles klaar klaar. Vanaf dan is het wachten op de vaccins.Achter al deze infrastructuur schuilen nog tal van andere dingen. Er is een callcenter met een centraal nummer, de communicatie wordt eenduidig gevoerd en er is een werkgroep mobiliteit. Mensen die wat verder wonen, zullen via het openbaar vervoer aan de deur van de sporthal afgezet worden. Ook het station is niet zo ver.

Het vaccinatiecentrum beschikt over vier vaccinatielijnen, een onthaal, een wachtruimte en een balie. Het vaccin wordt optimaal bewaard en beveiligd. De zorgverstrekkers en de medewerkers van het centrum zullen als eerste gevaccineerd worden.  Er hebben zich intussen 1.300 burgers aangemeld als vrijwilliger. Zij zullen binnenkort gecontacteerd worden.  Ons doel is om 80% van de inwoners van de vier gemeenten te vaccineren.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Barry White

My first my last my everything
05:47

Beatles

Let It Be
05:43

George Ezra

Anyone for you
05:40

Lou Reed

Perfect Day
05:36

Maxi Priest

Wild World
Bekijk meer platen