Wetteren: Vaccinatiecentrum is klaar

Johan Van Bever
9 februari 2021 - 16:27
Wetteren: Vaccinatiecentrum is klaar

Het vaccinatiecentrum in de sporthal van Wetteren is zo goed als klaar. Donderdag draait het centrum proef. Inwoners uit Wetteren, Melle, Merelbeke en Wichelen kunnen er terecht.

Enkel nog de buitensignalisatie moet aangebracht worden en maandag staat alles klaar klaar. Vanaf dan is het wachten op de vaccins.Achter al deze infrastructuur schuilen nog tal van andere dingen. Er is een callcenter met een centraal nummer, de communicatie wordt eenduidig gevoerd en er is een werkgroep mobiliteit. Mensen die wat verder wonen, zullen via het openbaar vervoer aan de deur van de sporthal afgezet worden. Ook het station is niet zo ver.

Het vaccinatiecentrum beschikt over vier vaccinatielijnen, een onthaal, een wachtruimte en een balie. Het vaccin wordt optimaal bewaard en beveiligd. De zorgverstrekkers en de medewerkers van het centrum zullen als eerste gevaccineerd worden.  Er hebben zich intussen 1.300 burgers aangemeld als vrijwilliger. Zij zullen binnenkort gecontacteerd worden.  Ons doel is om 80% van de inwoners van de vier gemeenten te vaccineren.

Laatst gespeeld op Accent

17:02
cover of QUEEN with Heaven For Everyone

QUEEN

Heaven For Everyone
16:56
cover of CAMILLE with Magie

CAMILLE

Magie
16:51
cover of PRINCE with Sexy M.F.

PRINCE

Sexy M.F.
16:47
cover of LEAGUE OF LEGENDS X NEW JEANS with GODS

LEAGUE OF LEGENDS X NEW JEANS

GODS
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.